top

Organisation og ejerskab

Børnenes Hus blev etableret som en forening i 2019 og
består af en projektchef og en bestyrelse.

Bestyrelse

Børnenes Hus blev etableret som en forening i 2019 og består af en projektchef og en bestyrelse.


Kurt Brusgaard

Formand

Maskiningeniør- HD i organisations-og arbejdssociologi, CBS. Reserveofficersudd.i Hæren, Kaptajn med rådighedtjeneste.

Partner& Founder af OdgersBerndtson A/S i de 4 nordiske lande. OB er en af verdens største Executive Search-firmaer med 65 kontorer i 25 lande. Medlem af gruppens internationale bestyrelse i flere år. Siden 1979 arbejdet med managementrådgivning og rekruttering på topniveauet i private og offentlige virksomheder. Tidligere med salg og marketing, samt i 5 år været adm dir for større industrivirksomhed.

Bestyrelseserfaring som formand og medlem i såvel børsnoterede som andre A/S. I 10 år bestyrelsesmedlem og Formand for Repræsentantskabet i Jyske Bank A/S.

Bestyrelsesformand for Børneringen.

Konsul for Trinidad & Tobago i Danmark.


Jan Engholt Sørensen

Næstformand

Diplom i It og ledelse fra ITU. Arbejder som Markedschef med forretningsudvikling indenfor it og rådgivning. Er gennem flere år formand for en daginstitution på Vesterbro, og har tidligere været formand for institutioner på Frederiksberg og i Lyngby. Er desuden menigt bestyrelsesmedlem i yderligere en institution på Frederiksberg.

Gitte Winter Graugaard

Medlem

Cand. Merc. med lang erfaring indenfor kommunikation og markedsføring. Sidenhen uddannet coach, mindfulnessinstruktør og meditationslærer. Har skrevet en række børnebøger med meditationer og arbejder nationalt på at udbrede kendskabet til mindfulness og meditation til børn i et ønske om at skabe bedre trivsel. Kompetencer indenfor konceptudvikling, projektledelse, kommunikation, personlig udvikling og iværksætteri.

Tine Engelbrekt Nielsen

Medlem

Uddannet pædagog i 2003 og diplom i ledelse år 2016

Har arbejdet i dagtilbud siden 1989, først som medhjælper, senere som pædagog, souschef og leder. I dag Leder af Fuglereden, en integreret institution med børn i alderen 0-6 år.

Har kompetencer indenfor pædagogisk faglig ledelse og særligt med børn i udsatte positioner og er meget engageret i Børneringens ledernetværk. Brugt som oplægsholder i Social Talks, under temaet: Et barn i mistrivsel hvor Tine fortalte om nødvendigheden af at anvende redskaber og metoder til at kortlægge børnegruppens trivsel i 0- 6 års institutioner.